Keihäskarnevaalit 27.6. – 1.7.2018

Pihtiputaan Keihäskarnevaalit

Keihäskarnevaalit tarjoavat upean mahdollisuuden tutustua suomalaiseen keihäänheittoon. Nuorten keihäskilpailut, neljä päivää kestävä keihäskoulu, oheisohjelmat sekä sunnuntain pääkilpailut tarjoavat monipuolisen keihäänheittokokemuksen vuosittain noin 200 keihäänheiton harrastajalle. Keihäskoulussa oppia saavat kaikki heittäjät aina 9-vuotiaista 22-vuotiaisiin saakka. Lisäksi oppia annetaan myös valmentaja- sekä paraurheilijaryhmässä. Mukana on myös kymmeniä ulkomaisia keihäskoululaisia, aina USA:ta myöten. Ryhmien kouluttajina toimivat Suomen parhaat keihäsvalmentajat.

Karnevaalitapahtuma huipentuu Ylen kanavilla televisioitavaan pääkilpailuun sunnuntaina 1.7. Aamulla lämmitellään ensin naisten ja miesten B-kilpailuilla. Pääkilpailut alkavat klo 13.30 naisten A-finaalilla ja jatkuvat klo 15.30 miesten A-finaalilla. Tule mukaan seuraamaan taistelua Pihtiputaan herruudesta!

Aikataulu

Ke 27.6. Kilpailut 9-15 v.
To 28.6. Kilpailut 17-22 v.
To-Su 28.6.-1.7. Keihäskoulu 9-22 v. ja valmentajat
Su 1.7. Pääkilpailut klo 13.30 N finaali, 15.30 M finaali